Sylwester 2013

31
Gru. 2013
Wtorek

Zapraszamy na zabawę sylwestrową w restauracji „Pod 5 Aniołami”.

Starter: Rostbef Monatowej czyli rostbef  pieczony na różowo, serwowany na sałatce ze świeżego szpinaku w dialogu z konfiturą z czerwonej cebuli.

Zupa: Esencja z kaczki w aromacie porto i ziół, serwowana z makaronem domowym, warzywami i pulpecikami mięsnymi.

Danie główne: Roladki wieprzowe wypełnione orzechami, żurawiną, masłem i bazylią, serwowane z sosem miodowo-cabernet, gnocchi i sałatką z rucoli.

Deser: Ananas pieczony w cieście francuskim w towarzystwie lodów i sosu truskawkowego.

Alkohol: Wódka 0,5l na parę oraz lampka szampana na osobę.

Napoje: Napoje zimne (soki owocowe, woda mineralna) oraz gorące (kawa, herbata) bez limitu.

Godz. 23:00 – Pielmieni z octem balsamicznym i śmietaną
Godz. 24:00 – Przywitanie Nowego Roku 2014 lampką szampana
Godz. 24:10 – Pokaz sztucznych ogni

 

Menu po północy

Bufet szwedzki:

  • szczupak faszerowany
  • kaczka faszerowana
  • pasztet z żurawiną
  • mięsa pieczyste: karczek pieczony w ziołach, schab, rolada z boczku
  • wędzony sum afrykański i łosoś
  • śledź po królewsku i śledź a’la Milanówek
  • sałatka z grillowanego kurczaka z granatem, pomidorem, sałatą i parmezanem
  • sałatka ze szpinaku, melona, karmelizowanej cebuli, fety i szynki parmeńskiej
  • krążki tortilli wypełnione serkiem mascarpone, szpinakiem, pomidorami suszonymi i łososiem
  • tatar wołowy

Stół deserowy:

  • ciasta i owoce

Godz. 1:00,
Desery – pokaz kuchni molekularnej:

  • drinki w probówce
  • lody z balona
  • lody ogórkowe
  • szkło jadalne
  • mrożone bezy

Godz. 2:00

  • bigos staropolski

Na koniec pyszny żurek z białą kiełbasą i grzybami.
Oprawę muzyczną zapewnia DJ – muzyka w klimacie z lat 70, 80, 90 i współczesnych.
Wieczór uatrakcyjnią wróżby noworoczne.

Cena

280,00 zł/os.

 

UWAGI:

Ilość miejsc ograniczona!
Kolejność zgłoszeń decyduje o wyborze miejsc na salach, więc nie traćcie czasu na zastanawianie się, gdzie możecie spędzić  ciekawie i niesztampowo sylwestra 2013/2014!
Rezerwacje* przyjmujemy w restauracji lub pod nr tel. 422-364-888, 422-365-888
Pozdrawiamy i czekamy na wasze zgłoszenia!

* Potwierdzeniem rezerwacji jest wpłata zaliczki w wysokości 100,00 zł/os. do dnia 15 grudnia 2013 r.