2017 Bal karnawałowy w stylu Octoberfest

25
Lut. 2017
Sobota

Bufet ciepłych dań:

Zupa

  • Zupa piwna
  • Francuska cebulowa na winie z grzankami

Danie główne:

  • Sztuka mięsa w sosie myśliwskim
  • Frankfurterki z boczkiem pod cebulką
  • Golonka po bawarsku
  • Ziemniaki pieczone
  • Kapusta zasmażana
  • Pieczywo
  • Chrzan
  • Musztarda

Bufet zimnych zakąsek:

  • Rolada z boczku z kolorowym pieprzem
  • Kiełbaski zapiekane w cieście francuskim
  • Rolada drobiowa
  • Schab faszerowany owocami suszonymi
  • Pasztet polski z żurawiną i grzybami
  • Śledź w oliwie z czerwonym pieprzem
  • Sałatka grecka z vinegretem musztardowym
  • Sałatka z grillowaną piersią kurczaka i pestkami dyni
  • Tymbaliki drobiowe
  • Bukiet świeżych warzyw
  • Pieczywo mix, masło

Bufet ciepłych dań:

  • Płonąca szynka
  • Modra kapustka
  • Kopytka włoskie

 Bufet ciepłych dań:

  • Żur staropolski z jajem

 

  • Bufet ciast domowych, owoce całe i filetowane, napoje bez ograniczeń: kawa, herbata, soki, woda mineralna z cytryną.
  • Kufelek piwa gratis dla każdego gościa.
  • Piwa regionalne w promocyjnej cenie.
  • Oprawę muzyczną zapewnia DJ

 

Cena: 140zł/os.

Zaliczka: 50zł/os.

 

Zgłoszenia i rezerwacje przyjmujemy pod nr tel. 422 364 888, 422 365 888, 536 335 888

lub osobiście w

Restauracji „Pod 5 Aniołami”
ul. Smardzewska 2, Łagiewniki Nowe