Menu weselne: 220 zł/os.

Przywitanie gości lampką szampana

Przystawka do szampana:

  • Pate (mus z kaczki) podane w kruchej babeczce
I. CIEPŁY POSIŁEK

Zupa (jedna do wyboru):

  • Rosół z makaronem
  • Consomme z pierożkami

Danie główne serwowane na półmiskach:

  • Grillowana polędwiczka w sosie truflowym
  • Pierś supreme z serkiem bleu
  • Wołowina w sosie winno – maślanym
  • Ziemniaki gotowane, ziemniaki talarki
  • Kapusta zasmażana, surówki sezonowe, kalafior w sosie beszamelowym

Deser:

  • Mus czekoladowy z konfiturą malinową i gałką lodów waniliowych

Zakąski zimne w stołach:

  • Rolada z boczku z kolorowym pieprzem
  • Szufada wieprzowa faszerowana
  • Schab faszerowany owocami suszonymi
  • Kaczka faszerowana z karmelizowanymi rodzynkami
  • Rolada łososiowa z serkiem i szpinakiem
  • Pasztet polski z żurawiną i grzybami
  • Mix fingerfoodów – babeczki faszerowane pastą łososiową z kawiorem, pastą drobiową z suszonymi pomidorami, serkiem cremette
  • Śledź w oliwie z czerwonym pieprzem
  • Bukiet sałat z grillowaną polędwicą wołową, serem grana padano i rucolą
  • Sałatka z grillowaną piersią kurczaka i pestkami dyni
  • Bukiet świeżych warzyw, pieczywo mix, masło
II. CIEPŁY POSIŁEK

Danie serwowane na półmiskach:

  • Zawijaniec drobiowy z pieczarką w sosie śmietanowym
  • Pieczeń wieprzowa w sosie z zielonego pieprzu
  • Udko z kurczaka pieczone na złoto
  • Kluski śląskie, frytki
  • Surówki sezonowe, buraczki glazurowane na miodzie
III. CIEPŁY POSIŁEK

Danie serwowane do stołu:

  • Węgierska zupa gulaszowa
  • Flaki wołowe
IV. CIEPŁY POSIŁEK

Danie serwowane do stołu:

  • Żurek z jajkiem i białą kiełbasą
  • Barszcz czerwony z uszkami

Bufet ciast domowych, owoce całe i filetowane, napoje bez ograniczeń: kawa, herbata, soki, woda mineralna z cytryną, napoje gazowane.

Pokój ze śniadaniem dla pary młodej gratis.

Bogate dekoracje stołów dostosowane do kolorystki młodej pary.