Menu weselne: 200 zł/os.

Przywitanie gości lampką szampana

I. CIEPŁY POSIŁEK

Zupa (jedna do wyboru):

  • Złocisty rosół z makaronem
  • Krem z pomidorów

Danie główne serwowane na półmiskach:

  • Chrupiący stek wieprzowy w sosie kaparowym
  • Soczysta pierś z kurczaka w ziołach w sosie cztery sery, devolay
  • Ziemniaki gotowane, ziemniaki talarki
  • Kapusta zasmażana, surówki sezonowe, warzywa blanszowane

Deser:

  • Chłodnik z wiśni z gałką lodów waniliowych

Zakąski zimne w stołach:

  • Tęczowa rolada z boczku kolorowym pieprzem
  • Szuflada z karczku z czosnkiem
  • Schab faszerowany owocami suszonymi
  • Galantyna drobiowa
  • Pasztet polski z żurawiną i grzybami
  • Babeczki z łososiem na kremie serowym
  • Tymbaliki drobiowe
  • Śledź w śmietanie z jabłkiem
  • Śledź w oliwie z czerwonym pieprzem
  • Sałatka grecka z vinegretem musztardowym
  • Bukiet sałat z rozbefem, serem grana padano i rucolą
  • Bukiet świeżych warzyw
  • Pieczywo mix, masło
II. CIEPŁY POSIŁEK

Danie serwowane na półmiskach:

  • Kaczka pieczona
  • Żeberka pieczone w miodzie na ostro
  • Filet z indyka w sosie z zielonego pieprzu
  • Kluski śląskie, frytki
  • Surówki sezonowe, buraczki glazurowane na miodzie
III. CIEPŁY POSIŁEK

Danie serwowane do stołu:

  • Barszcz biały z jajkiem i kiełbasą
  • Flaki wołowe
IV. CIEPŁY POSIŁEK

Danie serwowane do stołu:

  • Barszcz czerwony z pasztecikiem

 Bufet ciast domowych, owoce całe i filetowane, napoje bez ograniczeń: kawa, herbata, soki, woda mineralna z cytryną.

Pokój ze śniadaniem dla pary młodej gratis.

Proste dekoracje kwiatowe*.

*Możliwość zamówienia „bogatszych” dekoracji kwiatowych oraz wystroju sali po wcześniejszej konsultacji i wycenie przez dekoratorkę.