Przywitanie gości lampką szampana
I. CIEPŁY POSIŁEK
Zupa (jedna do wyboru):
- Złocisty rosół z makaronem
- Krem brokułowy z płatkami migdałowymi
Danie główne serwowane na półmiskach:
- Zrazy wieprzowe
- Pierś z kurczaka w ziołach w sosie cztery sery
- Zawijaniec drobiowy z pieczarką
- Ziemniaki gotowane, ziemniaki pieczone
- Kapusta zasmażana, surówki sezonowe
Deser:
- Lody waniliowe z musem czekoladowym
Zakąski zimne w stołach:
- Rolada z boczku z kolorowym pieprzem
- Rolada drobiowa
- Schab faszerowany owocami suszonymi
- Kurczak faszerowany w pomarańczach
- Pasztet polski z żurawiną i grzybami
- Śledź w oliwie z czerwonym pieprzem
- Sałatka grecka z vinegretem musztardowym
- Sałatka z grillowaną piersią kurczaka i pestkami dyni
- Tymbaliki drobiowe
- Bukiet świeżych warzyw
- Pieczywo mix, masło
II. CIEPŁY POSIŁEK
Danie serwowane do stołu (jedno do wyboru):
- Żur staropolski z jajem
- Zupa cytrynowa z płatkami drobiowymi
Bufet ciast domowych, owoce całe i filetowane, napoje bez ograniczeń: kawa, herbata, soki, woda mineralna z cytryną.
Proste dekoracje kwiatowe*.
Możliwość zamówienia bogatszych dekoracji kwiatowych oraz dekoracji sali po wcześniej konsultacji i wycenie przez dekoratorkę.
*Przyjęcia weselne mogą trwać maksymalnie do godz. 24:00